CDR la Safor

Transformació Digital

Montaña
Taller con bicis
Taller de Mural
Formació laboral
01

— Suport de
famílies

Atenció integral a les necessitats de les famílies de la Safor, des de l’ajuda per a la compra d’aliments, material escolar i roba fins als cursos de llengües i d’obtenció de la nacionalitat per a les persones nouvingudes.

02

— Sostenibilitat del territori

Banc de recursos, tallers de sensibilització sobre el despoblament, servei integral d’atenció, acompanyament de persones en el territori, Oficina d’Habitatge Rural i assessorament agrícola a través de l’Escola de la Terra.

03

— Foment de la
igualtat

Creixement i desenvolupament personal per a dones en situació de vulnerabilitat de la comarca. Treballem l’encontre entre iguals, els vincles amb el territori, el creixement personal, la gestió emocional i l’orientació acadèmica i professional.

Pobles vius
Persones ateses
Personal treballador

Intervenció holística destinada a joves per combatre les desigualtats, promoure el desenvolupament personal i escolar. Oferint un servei d’orientació i acompanyament, foment d’habilitats digitals i tallers de sensibilització i benestar emocional.

Intervenció holística destinada a joves per combatre les desigualtats, promoure el desenvolupament personal i escolar. Oferint un servei d’orientació i acompanyament, foment d’habilitats digitals i tallers de sensibilització i benestar emocional. Intervenció holística destinada a joves per combatre les desigualtats, promoure el desenvolupament personal i escolar. Oferint un servei d’orientació i acompanyament, foment d’habilitats digitals i tallers de sensibilització i benestar emocional.Intervenció holística destinada a joves per combatre les desigualtats, promoure el desenvolupament personal i escolar. Oferint un servei d’orientació i acompanyament, foment d’habilitats digitals i tallers de sensibilització i benestar emocional.

Intervenció holística destinada a joves per combatre les desigualtats, promoure el desenvolupament personal i escolar. Oferint un servei d’orientació i acompanyament, foment d’habilitats digitals i tallers de sensibilització i benestar emocional.Intervenció holística destinada a joves per combatre les desigualtats, promoure el desenvolupament personal i escolar. Oferint un servei d’orientació i acompanyament, foment d’habilitats digitals i tallers de sensibilització i benestar emocional. Intervenció holística destinada a joves per combatre les desigualtats, promoure el desenvolupament personal i escolar. Oferint un servei d’orientació i acompanyament, foment d’habilitats digitals i tallers de sensibilització i benestar emocional.Intervenció holística destinada a joves per combatre les desigualtats, promoure el desenvolupament personal i escolar. Oferint un servei d’orientació i acompanyament, foment d’habilitats digitals i tallers de sensibilització i benestar emocional.