L’Oficina d’Habitatge Rural del CDR La Safor ajuda a tramitar la reforma de 4 immobles per oferir 13 habitatges de lloguer social als ajuntaments d’Ador i la Font d’en Carròs

El passat 25 d’abril s’acabava el termini per a presentar les sol·licituds a la convocatòria de subvencions “Recuperem Llars” de la Generalitat Valenciana i els ajuntaments d’Ador i la Font d’en Carròs, valent-se del treball tècnic realitzat per l’Oficina de l’Habitatge Rural, han presentat quatre sol·licituds per les quals s’espera mobilitzar una inversió total de 748.377,50 €

Des que es va presentar el projecte el passat 3 de febrer en el municipi de Beniarjó amb la presència de la Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, van ser diferents els ajuntaments interessats en l’acompanyament gratuït que oferia l’Oficina d’Habitatge Rural. Durant el treball de camp, prospecció i anàlisi dels habitatges i contacte amb els propietaris es va treballar amb 12 ajuntaments estudiant la viabilitat de 12 immobles per a projectar 35 habitatges.

Finalment, s’han realitzat les memòries tècniques, i s’ha presentat a la Conselleria, per a la compra i reforma de 4 immobles en dos ajuntaments, la Font d’en Carròs i Ador. D’aquests quatre immobles es projecta la disponibilitat de 13 habitatges destinats a lloguer amb finalitats socials que des dels propis ajuntaments es definisquen.

L’Oficina d’habitatge és un servei del CDR La Safor amb el finançament de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica.

Restauracio de una casa