El CDR la Safor ajuda famílies en risc d’exclusió social del Real de Gandia i Beniarjó en la compra de material escolar i llibres

El CDR la Safor, dins del programa d’atenció urgent a famílies en situació de risc d’exclusió social, ha ajudat cinc famílies del Real de Gandia i de Beniarjó en la compra de material escolar (bolígrafs, colors, fulls, separadors, llibretes…) i de llibres de text.

Els menors estudien Educació Infantil, Primària, ESO i Batxillerat. Hi ha moltes famílies que no poden fer front a la forta despesa que suposa l’inici del curs, on molts centres educatius demanen una llista inicial de material escolar i els llibres de text (com el d’anglés o matemàtiques que es fan els exercicis al llibre i no estan al banc de llibres).

En total, s’ha fet una despesa de 550 euros, gràcies a la col·laboració dels ajuntaments del Real de Gandia i de Beniarjó, de la Conselleria de Serveis Socials i Igualtat de la Generalitat Valenciana.

Des del CDR la Safor es fa una crida per a què els ajuntaments publiquen les bases d’ajudes per a la compra de material escolar en començar el curs, i que els centres educatius i les AFA tinguen línies d’ajudes o un fons econòmic per a famílies en situació de risc d’exclusió social.

Llibreta amb bolis