El CDR la Safor col·labora al taller de Velopedaleig aquest estiu

Aquest estiu, el CDR La Safor col·laborarà amb Velorecicla realitzant el curs “Velopedaleig: curs per aprendre a anar amb bici per a adults”. Emmarcat dins del Velotour Sostenible, una proposta d’educació ambiental i foment de la mobilitat sostenible que recorrerà les Vies Verdes del País Valencià des del 20 de juny fins al 25 de juliol de 2023. 

Velorecicla ha planificat el Velotour Sostenible des del 20 de juny al 28 de juliol, que consistirà en la realització d’un repte esportiu de més de 400 kilòmetres damunt d’una bicicleta, passant per totes les Vies Verdes del País Valencià, amb l’objectiu principal d’incentivar i fomentar l’ús de la bicicleta, el cicloturisme i els viatges sostenibles. A més es duran a terme diferents tallers i activitats gratuïtes en les diferents poblacions per on passarà el Velotour Sostenible, entre les quals trobem el de “Velopedaleig” amb el qual col·laborem conjuntament amb l’ajuntament de Ròtova
 
El curs Velopedaleig : curs per aprendre a anar amb bici per a adults”, es desenvoluparà durant les parades del recorregut diari del Velotour Sostenible, amb l’objectiu de promoure l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport ecològic i silenciós. És un projecte ambiciós que visitarà diferents poblacions del País Valencià com: Benicàssim, València, Gandia, Dénia, Alcoi, entre d’altres. 
 
El curs està dirigit a persones adultes que volen aprendre a anar en bicicleta i desitgen incorporar aquest hàbit saludable a la seua vida diària. A banda s’incentivarà l’activitat física i l’adquisició de bons hàbits, com la reutilització de materials i el reciclatge, per a contribuir a la disminució de residus. 
 
En el curs “Velopedaleig”, gent experta acompanyaran als participants durant les sessions dels tallers. Les persones participants practicaran exercicis progressius muntats a la bici. Aconseguiran mantenir l’equilibri sobre la bicicleta, arrancar, pedalejar i frenar amb seguretat. També començaran a practicar maniobres i millorar les seues habilitats. A més a més, obtindran els consells bàsics per moure’s per la ciutat i sobretot, adquirir seguretat i gaudir d’una bona estona de temps lliure i salut. 
 
Si vols obtindre més informació pots descarregar-te el follet informatiu de l’activitat o entrar a la web de Velorecicla www.velorecicla.com on trobareu tota la informació del Velotour Sostenible i les activitats que es realitzaran. 

Cartell de projecte velorecicla